biolys_be_logo-tilman

Wie zijn wij ?

Het laboratorium Tilman is de specialist in België op het gebied van geneeskrachtige planten.

Tilman heeft meer dan 60 jaar ervaring met de ontwikkeling van natuurlijke producten die veilig en doeltreffend dagdagelijkse problemen met de gezondheid kunnen verhelpen.

Het laboratorium is gevestigd in Baillonville nabij Marche-en-Famenne. Daar beschikt Tilman over een van de modernste en best uitgeruste laboratoria van Europa.

Het laboratorium legt de nadruk op kwaliteit en veiligheid. Dit streven blijkt ook uit de keuze van de verkoopspunten. De producten van Tilman zijn te koop in de apotheek. Daar staan professionele zorgverstrekkers de klant met informatie en advies bij.

Surf naar www.tilman.be voor meer inlichtingen.

biolys_be_tisane-verre

Specialist van de kruidenthee

De geschiedenis van het laboratorium Tilman gaat terug tot het begin van de jaren 50. Lucien Tilman, een apotheker uit Bomal in de Ardennen, stelt zijn eerste kruidenthee samen, die hij de naam “Tisane du Vieil Ardennais” gaf.

Na deze thee ontwikkelde hij een gamma van 20 geneeskrachtige kruidenthees, de “Tisanes Ardennaises”.

Halfweg de jaren 80 begon de eigenlijke expansie van het laboratorium. Dit gebeurde onder de leiding van de zoon van de stichter, Jean-Noël Tilman. Zo werd Tilman de belangrijkste Belgische producent van kruidenthee. Nu biedt het een compleet gamma van fytotherapeutische producten aan in verschillende vormen: capsules, siropen, crèmes, tabletten.

biolys_be_croix-pharmacie

Waar kopen?

De producten van Tilman zijn uitsluitend te verkrijgen in de apotheek, waar gezondheidsspecialisten u raad geven en bijstaan in de keuzes van de producten.

Typ uw zoekopdracht en druk op "Enter"